Här möter du Petra, en extremt driven kvinna som för Escapism Gear kommer testa utrustning, skriva produktrecensioner, komma med tips och berätta om sin verksamhet, livsfilosofi och aktiviteter! Vi stöttar Petra med utrustning, bl.a. kör hon redan med LALO Grinder, Bloodbird och Zodiac Recon. Vi kommer också informera om hennes kurser och events! Håll ögonen öppna efter en av landets mest drivna tjejer! https://www.pambypetra.se/

Helhet är viktigt för mig.

Kost, Vila, Träning och Mental hälsa.

Utmana för att utvecklas.

Jag försöker leva som jag lär, har alltid gjort, kommer alltid göra. Jag har varit pionjär under hela min karriär, med 16 år i Försvarsmakten varav de sista 9 inom specialförbandet SOG. Alltid första kvinnan på plats. Först på markförsvar i Flygvapnet sedan första kvinnliga jägaren på K3 i Karlsborg och efter det första kvinna någonsin att klara uttagningstesterna till operatör inom specialförbanden.

Varför?
Jag har vågat vara annorlunda. Jag har vågat gå utanför min bekvämlighetszon, gång på gång. Sökt gränserna för vad jag klarar och sökt bekräftelse att jag som kvinna är lika mycket värd som mina manliga kollegor.

Vad gjorde att jag klarade det?
Ja, förutom min 157,8 cm långa kropp och min finska envishet? Jag vet inte riktigt, men en tydlig vilja att utmana sig själv och kliva utanför det där bekväma i livet har nog underlättat på vägen. Bryta upp från 7 till 4 jobbet, tv-soffan, hemorten med sina föräldrar och kamrater. Våga söka sina gränser! Efter att lämnat försvarsmakten och flyttat hem till norr startades PAM by Petra 2017, ett företag som inriktar sig på holistisk hälsa. Min bakgrund gör mig unik i världen och dessa erfarenheter förde jag med mig in i mitt företag. Att nu kunna förmedla mitt holistiska budskap vidare är en fantastisk känsla, att coacha andra i sin strävan att bli starkare, sundare, friskare ger en otrolig kick!

En dag kom ett erbjudande…
Jag har nu fått ett erbjudande om att vara med i ett äventyr som återigen skulle ta mig utanför min bekvämlighetszon! Tankarna snurrade och frågetecken uppenbarade sig; Hade jag fortfarande det som krävdes?, samtidigt en kittlande tanke att tacka ja direkt. Vilket jag gjorde, dock inte helt utan tvekan! En nervpirrande period av stentuff träning följde, samtidigt tog Escapism Gear kontakt med mig. Vilket sammanträffande! Jag är påväg ut på mitt livs äventyr och Escapisten gör ju precis det! Återigen kände jag att jag lever som jag lär! Mitt livs äventyr är under sekretess och jag kan berätta mer om det 2019, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!

En del av mitt dagliga arbete går ut på att träna olika klienter och grupper. Här går det hand i hand med Escapisten som skyr sofflocket. Vanliga människor mitt i livet som flyr det bekväma för en stund i det okända och obekväma. Med funktionell träning utomhus året runt, i snö, regn och blåst. Ibland solsken och värme! Mina klienter swingar kettlebells, drar däck, välter stock och mycket mer. Framförallt känner de sig som krigare! De har kommit över tröskeln när det inte längre är jobbigt att det är mörkt, kallt och blött. Tvärtom! De bästa passen är alltid när de är som kallast och vi inte möter någon annan som är ute. Därför tror jag stenhårt på att vara utomhus och utanför din bekvämlighetszon. Du får en större endorfin-kick än om du sprungit inomhus på ett löpband i behaglig temperatur. Samtidigt handlar det om individen. Vad funkar bäst för just dig? När då? Hur då? Boxen, gymmet, utomhus, inomhus. Det viktiga är att du utmanar dig, på just ditt sätt!

/PAM

2018-11-06T18:01:12+00:00november , 2018|

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du vår cookie och integritetspolicy. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng